Újratöltve: Roma politikusok kiszivárgott közös kampánybeszéde

2012.11.08 20:13

Chachipe, Czirok, Radics 2010

Újra aktuális! Az írásban szereplő kampány a képzelet szülöttje. Bárminemű hasonlóság a valós helyzettel, személyekkel majdnem a véletlen műve.

Kedves barátaink, alkalmasint - így kampány idején - Testvéreink!

Először is köszönjük nektek,hogy immáron 20 éve engedtek minket hatalmon maradni s így királyi módon élni.
Köszönjük a luxus autókat, a villákat s köszönjük, hogy ezt ti mind megéheztétek és ráment az életetek.

De itt az idő, hogy ismét tegyetek értünk! Hisz mi oly sok mindent nem tettünk érettetek. Amit tettünk, abban csak nektek nem volt köszönet. De ezután  sem lesz másképpen. Ígérjük!


Ígérjük, hogy a mindenkori hatalmat - pénzért - hűen kiszolgáljuk, hogy a hatalmunkat át nem ruházzuk, a húsosfazekat el nem eresztjük. Esküszünk, hogy ...csak papíron. De úgy sokat!

Kérünk titeket, hogy szavazzatok újra ránk. Higgyétek el megháláljuk majd egy-két kiló lecsókolbásszal, néhány szem krumplival, vagy néhány év börtönnel.

Igen, áldozatot kell hoznotok. Áldozatot értünk és a pártlistán bennünket segítőkért.

Ránk kell ismét szavaznotok és ha újra szavaztok ránk ígérjük, minden putrira kitűzzük a magyar zászlót, meg néhány árpádsávost is.

gérjük, hogy továbbra sem lesz munkátok, mert azt a vállalkozásaink végzik, ígérjük, hogy nem lesz a gyermeked még szakmunkás sem, nem hogy főiskolás. Mert nem oktatás kell nektek testvéreim, hanem mi! Mi, és esetleg néhány, általunk preferált vajda.

S ha már jól megfizetnek - a tőletek ellopott pénzből, - hát szavunkat adjuk, hogy nem térünk le a már kitaposott ösvényről.

Gyermekeiteknek néha adunk egy kis alamizsnát, hisz négy év múlva ismét ígérni fogunk. Mi pedig betartjuk az ígéreteinket. Báter!

Drága testvéreim, vegyetek példát „kazak „testvérünktől, aki feláldozta magát. Nem adta olcsón magát. Hát te se add olcsón magad. Én sem teszem!

Én „Ratyi flóri – flores” ígérem, az eskümet mindig betartom. Esküszöm Orbán Viktorra, a Mi Istenünkre...

Ígérem, hogy Wittner Mária lesz a ti istennőtök s hisztike a védelmezőtök. Ha eddig nem hallottátok én el vagyok határolódva a Gárdától, de csak ha buknak.

Én „Kisnövésű kolompér” esküszöm, hogy a pártlistákon kapott segítséget népemen keresztül meghálálom. ÁSZ jelentés ide-oda, a börtön árnyékában is hű maradok a pénz és hatalom istenéhez.

Én,Ratyi flóri – flores annyira szeretem a bársonyszéket a parlamentben, hogy ha nem szavaztok rám, talán öngyilkos leszek.
Képes vagyok mindent megígérni nektek, csak kérlek titeket - roma testvéreim - adjátok szavazatotokat.
Esküszöm, hogy Három csapást küldök rátok.

Én „Kanizsa csillaga Kálo Beng” esküszöm, hogy az mszmpkp-t, míg élek szolgálom, hogy a cigányságot mindvégig képviselem NAGYKANIZSÁN, és a telepfelszámolásokra szánt pénzekből továbbra is jól élek. Esküszöm, hogy soha nem volt némi kapcsolatom Kósánéval. Továbbá esküszöm, hogy titkárnőmnek nemet soha nem mondok s csak olyan romákat fogadok rezidenciámban, kiket a titkárnőm is engedélyez. Én BEÁS(tam) magam mindenhova, ahova Ti csak álmodtok.

Testvéreim sokan vagyunk, ezért segítsetek a fényűző életmódunk megtartásában. Luxus autóinkkal majd járunk a temetéseitekre, nagy fényűzéssel temetjük majd brutálisan legyilkolt gyermekeiteket is, olykor még koszorút is küldünk majd, csak ne felejtsétek el kifizetni.

Emlékezzetek...legutóbb csokit, babot és egy kis ígéretet is adtunk nektek. A csoki ebben az évben elfogyott, hát ígérni fogunk. Többet, többet mint bármikor...emlékezzetek testvéreim. Emlékezzetek a csokoládé ízére.

Ha igaz romák vagytok, legalább ránk büszkék vagytok, hiszen milyen sokra vittük a bőrötökön hízva. Hát szavazzatok...ránk...
Mi vagyunk a példaképetek!

TESTVÉREIM!! Szavazzatok a változásra. Ígérjük nektek, hogy a családit mindig természetben kapjátok meg, amit a mi üzleteinkben jegyre kaptok. Ígérjük, hogy állandóan őriztetni fogunk titeket a telepen. Akár szögesdrótot is húzatunk a telepek köré, hogy biztonságban legyetek.

Ígérjük, hogy minden etnikai gyilkosság áldozatát továbbra is saját halottainknak fogjuk tekinteni, hisz az semmibe sem kerül.

Ha éhesek lesztek, csak gondoljatok ránk, gondoljatok az OCÖ napi 1,2 milliós apanázsára...Így is lehet élni Testvéreim!

Közös esküvel fogadjuk nektek testvéreim, hogy egy petákot elgurulni nem hagyunk, amit lehet lefölözünk. - Magunknak! Ígérjük, hogy a magyar gárda senkit sem fog bántani, de azért ugyan úgy vonulgatni fog, talán kakastollat is tűznek majd, mert hát tudjátok, ez a demokrácia, meg a divat.

Esküszünk nektek testvéreink, hogy együttműködünk a mindenkori hatalommal a túlélésünk érdekében, az álmainkat is megosztjuk veletek, de a vagyonunkra vigyázunk.

A jövőben ígérjük, nem csak képen láttok bennünket, hanem filmen is. Majd leshettek, mint a moziban....


Barátaink és Testvéreink!

Aki ránk szavaz, az a jövő(nk)re szavaz.
Valami hasonló: A megoldás Isten! Haza! Család!
Hosszú út!
Cigány vagyok, nem bűnöző!
100 tagú cigány zenekar, meg Junior!
Kitartás!
Erre igyunk: tiszta vizet a pohárba!
Thaven saste taj baxtale romale!

TÉRDEN CSÚSSZUNK MÁRIAPÓCSIG, HA NEM