Radikális Roma nyújtott segítséget! 

Csömör Lakatos Róbert roma származású autodidakta festőművész a Radikális Roma Érdekvédelem Civil Mozgalom, s a Nemzetközi Roma Internetes hálózat vezető aktivistája - két festményét ajánlotta fel eladásra a súlyos betegségben szenvedő - nem roma származású - kicsi gyermek honfitársunk Patrik gyógyításának finanszírozására. A festményeket megvásárolták így tegnap került sor a képek átadására a Zsigó Jenő vezette Magyarországi Roma Parlamentben. A Képeket Bachmann Attila a kicsi Patrik nevelőapja vette át.  Csömör Lakatos Róbert, s mi radikális romák is reméljük, hogy eme csekély adomány hozzájárul majd a kicsi Patrik gyógyulálához. 

Képek a festmények átadásáról

 

Kérünk mindenkit, hogy aki tud az még az segítsen a családnak

 

 
Kisfiam, Patrik 2008. 07. 14-én egészségesen született, azonban a hazaadást követően észrevettem, hogy nagyon fáradékony, nem múlt el a sárgasága, ezért elvittem orvoshoz. Kiderült, hogy súlyos fokú aorta-szűkülete van, így 10 naposan életmentő szívműtéten esett át. A műtét sikeresen zárult, azonban több szívbetegségére is fény derült. Mitrális -és aortabillentyű szűkületet diagnosztizálták, melyek további orvosi vizsgálatot igényeltek a lehetséges beavatkozások miatt. 2011. tavaszán egyik pillanatról a másikra keringése összeomlott, szerencsémre egy arra járó háziorvos a mentő kiérkezéséig Patrikot újraélesztette. Ezt követően az orvosok katéteres tágítás mellett döntöttek, mely sajnos nem hozott hosszútávú sikereket. Az Országos Kardiológián újraélesztő tanfolyamon vettem részt, és az ott szerzett tudásomat sajnos 2011. őszén alkalmaznom kellett. Ezek után kisfiam újabb katéteres tágításon esett át, amely sajnos nem sikerült, ezért újabb műtétre volt szükség. Az aorta-billentyűről kiderült, hogy csak kéttasakos és sok helyen össze van nőve, és hegesedett, ezért ez a műtét sem hozott sikereket. ( További betegségei: affectív apnoe - légzésleállással jár, lets legs szindróma - lábfájdalmakkal jár, és immunbetegség, amelynek következtében sok oltást és gyógyszert kell kapnia, amelyet saját költségemre kell vásároljak. ) 
Magyarországon jelenleg nincs megfelelő méretű műbillentyű, amelyet be tudnának ültetni. A külföldi műtét ára megközelítőleg 3-4 millió forint lenne, melyet saját erőből nem tudunk előteremteni. Jelenleg a mindennapi megélhetést is nehezen tudjuk biztosítani; egy héten csupán kétszer-háromszor van lehetőségem főtt ételt készíteni, és sajnos kölcsönt is kellett felvennem, hogy a fiam ellátásához szükséges további eszközöket és gyógyszereket is meg tudjam venni. ( A külföldön élő, jól kereső apuka még gyerektartást sem fizet. )
Ezért SEGÍTSÉGETEKET szeretném kérni, hogy kisfiamnak is esélye lehessen a további életre.
Bármilyen jellegű adományt ( élelmiszerek, ruházat ) és segítséget elfogadunk.

Elérhetőségek: Bachmann Attiláné 
2527 Máriahalom Kossuth Lajos utca 3.
Telefonszám: 06205727729
E-mail: agica021@gmail.com
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-61208173

KÉRLEK BENNETEKET, OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Fénykép: Kedves Ismerőseim!

Kisfiam, Patrik 2008. 07. 14-én egészségesen született, azonban a hazaadást követően észrevettem, hogy nagyon fáradékony, nem múlt el a sárgasága, ezért elvittem orvoshoz. Kiderült, hogy súlyos fokú aorta-szűkülete van, így 10 naposan életmentő szívműtéten esett át. A műtét sikeresen zárult, azonban több szívbetegségére is fény derült. Mitrális -és  aortabillentyű szűkületet diagnosztizálták, melyek további orvosi vizsgálatot igényeltek a lehetséges beavatkozások miatt. 2011. tavaszán egyik pillanatról a másikra keringése összeomlott, szerencsémre egy arra járó háziorvos a mentő kiérkezéséig Patrikot újraélesztette. Ezt követően az orvosok katéteres tágítás mellett döntöttek, mely sajnos nem hozott hosszútávú sikereket. Az Országos Kardiológián újraélesztő tanfolyamon vettem részt, és az ott szerzett tudásomat sajnos 2011. őszén alkalmaznom kellett. Ezek után kisfiam újabb katéteres tágításon esett át, amely sajnos nem sikerült, ezért újabb műtétre volt szükség. Az aorta-billentyűről kiderült, hogy csak kéttasakos és sok helyen össze van nőve, és hegesedett, ezért ez a műtét sem hozott sikereket. ( További betegségei: affectív apnoe - légzésleállással jár, lets legs szindróma - lábfájdalmakkal jár, és immunbetegség, amelynek következtében sok oltást és gyógyszert kell kapnia, amelyet saját költségemre kell vásároljak. ) 
Magyarországon jelenleg nincs megfelelő  méretű műbillentyű, amelyet be tudnának ültetni. A külföldi műtét ára megközelítőleg 3-4 millió forint lenne, melyet saját erőből nem tudunk előteremteni. Jelenleg a mindennapi megélhetést is nehezen tudjuk biztosítani; egy héten csupán kétszer-háromszor van lehetőségem főtt ételt készíteni, és sajnos kölcsönt is kellett felvennem, hogy a fiam ellátásához szükséges további eszközöket és gyógyszereket is meg tudjam venni. ( A külföldön élő, jól kereső apuka még gyerektartást sem fizet. )
Ezért SEGÍTSÉGETEKET szeretném kérni, hogy kisfiamnak is esélye lehessen a további életre.
 Bármilyen jellegű adományt ( élelmiszerek, ruházat ) és segítséget elfogadunk.

Elérhetőségek: Bachmann Attiláné 
2527 Máriahalom Kossuth Lajos utca 3.
Telefonszám: 06205727729
E-mail: agica021@gmail.com
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-61208173
 
KÉRLEK BENNETEKET, OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN!
NAGYON KÖSZÖNÖM!