Nyilatkozat, kiáltvány A parlamentben megrendezett cigány-magyar együttélésről szóló vitanap margójára!

2012.11.20 17:13

Radikális Roma Érdekképviselet Civil Mozgalom

 

A magyarországi cigányság az utolsókat rúgja.

Országunkban jelenleg 1600 cigányok lakta nyomornegyed van. A munkanélküliség az ország cigányságára vonatkozóan 90%-os. Mai sorsuk abszolút jellemzői elszegényedés, térbeli és mentális gettósodás a településszéleken, ahová gyökerüket vesztve behúzódnak, környezeti irritációt, közegészségügyi veszélyeket kiváltó tespedés és elnyomorodás: napról-napra tengődés, apátia. A nyomor és elesettség arctalan szubkultúrája veszi körbe őket. A szegénységük, nyomoruk etnicizálódott, s ezzel az ördögi kör be is zárulna, ha nem lennének kitéve szélsőséges nacionalista támadásoknak nap, mint nap egy magyar parlamenti politikai erő által.

A Jobbik nevű, magyar parlamenti párt és szimpatizánsainak, mely pártnak a legnagyobb ellenségképe a magyarországi cigányság, mely párt, a „Cigánybűnözés” szlogennel kollektíven stigmatizálta az egész magyarországi nemzetalkotó roma nemzetiséget!

Mely párt szerint minden roma bűnöző, pusztán azért mert romának született!

Mely pártban akkora a gyűlölet, hogy istennek képzelve magukat a magyar parlamentben, már gyermekeink megszületése ellen is kampányol, s programokat dolgoz ki, isten adta jogunk a szaporodásunk megakadályozása érdekében.

Mely párt koncentrációs táborokat szeretne építeni, s benne elzártan látni minket, romákat! Torz, beteges agyszüleményeiket a végtelenségig lehetne sorolni.

A Média segítségével hosszú évek óta sulykolják a többségi társadalom tudatalattijába, hogy mi cigányok, romák egy élősködő elállatiasodott, kollektíve bűnöző nép vagyunk!

Nyilvánosan dehumanizálnak minket, ami régen a hadseregekben, háborúkban volt pszichológiai taktika-miszerint az ellenséget állatoknak minősítették, annak érdekében, hogy a katonák könnyebben tudják gyilkolni őket! Ne legyen lelkiismeretfurdalásosuk.

Mi ez, ha nem más mint náci „Göbbels-i” propaganda?

S ez még mind nem elég. Van még ellenségünk, nevezetesen a jelen kormányhatalom, mely hatalom konzervatív eszmei jelmondata a „zéró tolerancia”, mely eszme a leszakadt társadalmi rétegek visszailleszkedésének elősegítése, és a szociális programok helyett inkább arra törekszik, hogy ellenőrizze, bezárassa és büntesse a koldusokat,nyomorban élőket, rokkantakat szegényeket. Ezen a politikai tendenciával, jelen kormányunk szinte 100%-ban konzerválja a nyomort, és 100%-ban gátat szab a romák integrációjának!

Nem csak fegyverekkel lehet egy népet, társadalmi csoportokat, vagy tömegeket kiirtani meggyilkolni! Lehet azt úgy is csinálni, hogy a tisztelt képviselő urak a parlamentben megnyomják a szavazógombokat, amikor olyan intézkedéseket rendeleteket hoznak mely intézkedések, teljes mértekben megvonják egyes társadalmi csoportoktól az alapvető életszükségleteket!

Tisztelet képviselő urak, miniszterek, ha már ennyire megakarnak szabadulni ettől a társadalmi csoportól, akik a kegyetlen munkába, és az ország építésébe belerokkantak! Ha ez a tervük velünk a lassú kínhalál, akkor pusztán emberségből miért nem lövetnek inkább, minket a Dunába, gyorsabb, és szenvedés mentesebb halál! Maguk ezt is megtehetik a kétharmadukkal!

Radics Béla

Radikális Roma Érdekképviselet Civil Mozgalom